Прескокнете содржина

REMTA Resho CEJ27 - LPG Gas

Од REMTA
Оригинална цена ден 10,700.00 - Оригинална цена ден 10,700.00
Оригинална цена
ден 10,700.00
ден 10,700.00 - ден 10,700.00
Сегашна цена ден 10,700.00

Решо нa ЛПГ Плин

  • Нерѓосувачки челик
  • Безбедносен систем за гас
  • Со гас
  • Ергономски дизајн
  • Тежина: 13 Kg
  • Моќност: 2700 W
  • Димензи: 86,5 x 42 x 17