Прескокнете содржина

REMTA Professional Waffle Toaster W32

Од REMTA
Оригинална цена ден 12,100.00 - Оригинална цена ден 12,100.00
Оригинална цена
ден 12,100.00
ден 12,100.00 - ден 12,100.00
Сегашна цена ден 12,100.00

Професионален Waffle Тостер

  • Обложена цо тефлон.
  • Автоматски термостат.
  • Нерѓосувачки челик.
  • Ергономски дизајн.
  • Тип за професионална употреба.
  • Тежина: 6,6 Kg
  • Моќност: 1430 W  
  • Димензи: 33 x 38 x 27,5