Прескокнете содржина

REMTA Professional Waffle Toaster W10

Од REMTA
Оригинална цена ден 10,200.00 - Оригинална цена ден 10,200.00
Оригинална цена
ден 10,200.00
ден 10,200.00 - ден 10,200.00
Сегашна цена ден 10,200.00

Професионален Waffle Тостер

  • Обложена цо тефлон.
  • Автоматски термостат.
  • Нерѓосувачки челик.
  • Ергономски дизајн.
  • Тип за професионална употреба
  • Тежина: 10,2 Kg
  • Моќност: 1200 W  
  • Димензи: 25 x 38,5 x 22,5