Прескокнете содржина

REMTA Professional Teapot Midi (R26)

Од REMTA
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 9,120.00
Оригинална цена ден 9,120.00 - Оригинална цена ден 9,120.00
Оригинална цена ден 9,120.00
Сегашна цена ден 7,600.00
ден 7,600.00 - ден 7,600.00
Сегашна цена ден 7,600.00

Професионална Чајници - Семавер Миди

 • Приозведен од нерѓосувачки челик 304
 • Деловите за чај и филтер це изработени од нерѓосувачки челик
 • Обезбедува вкусен чај долго време
 • Хигиенски и издржлив
 • Системот за автоматска контрола на температурата е ефикасен
 • Безбедносен систем, има топлинско изолирани ракавици
 • Во произговот се користат елементи за чевки од нерѓосувачки челик.
 • Капацитет: 9 L
 • Тежина: 4 Kg
 • Моќност: 1500 W
 • Димензи: 39,5 x 31,5 x 57