Прескокнете содржина

REMTA Electric Doner / GIRO Knife

Од REMTA
Оригинална цена ден 12,000.00 - Оригинална цена ден 12,000.00
Оригинална цена
ден 12,000.00
ден 12,000.00 - ден 12,000.00
Сегашна цена ден 12,000.00

Електричен Нож За Донер

  • Челичен нож
  • Моќност: 80 W
  • Дебелината на сечењето месо може да се прилагоди
  • Удобно вклопување со ергономски дизајн на рачката
  • Тежина: 1.5 Kg
  • Димензи: 12,5 x 14,5 x 20